Nuk kane fund faturat e shtrenjta ne plazhet Shqiptare. Dhe nga rekordet me cmimet me te larta eshte Ksamili. Atje jane cmimet me te larta ne te gjithe vendin.

Qytetaret ankohen por askush nuk i intereson.

Advertisements

Ja se si shprehet nje qytetar:

“Ksamili eshte shume i shtrenjt. 12 mije leke nje pjate linguine dhe 400 leke nje akullore magnum skandaloze!”Ne morem 3 pjata makarona 36 mij leke

Advertisements

Por pasi kjo fature postohet ne rrjetet sociale shikoni se si plasin komentet.