Tre fëmijë të mitur bashkë me babanë e tyre kanë rrezikuar të mbyten sot në bregdetin e Lezhës, në Kunë.

Mësohet se babai me tre fëmijët kanë qenë duke u larë në det kur janë tërhequr në thellësi nga dallgët dhe nuk kanë mundur të dalin me forcat e tyre në breg.

Advertisements

Të rrezikuarit po pushonin në plazhin publik pa vrojtues plazhi.