Vera bëhet e nxehtë për disa shenja të horoskopit që do të mund të fillojnë të gëzohen në favor të planetëve dhe të përballojnë muajin korrik në mënyrë të jashtëzakonshme.

Korriku do të jetë një zjarr i planetëve dhe yjeve që do të na bëjnë të mbajmë kokën lart për të admiruar shkëlqimin e tyre. Rreth datës 20 korrik, planetët do të mund të admirohen edhe më shumë, veçanërisht Marsi, Jupiteri dhe Venusi që do t’u sjellin fat shumë shenjave të zodiakut.

Advertisements

Ja cila është shenja e cila do të përjetojë emocione të forta këtë muaj, dhe një ortek parash…

Pas 18 korrikut, një erë fati do t’i sjellë një ortek parash kësaj shenje të zodiakut të mbrojtur nga kalimi i Venusit

Falë kalimit të Venusit në konstelacionin e saj, vera e nisur në një mënyrë të qetë do të pushtojë me pasion shenjën e Demit. Pas një fillimi disi negativ të vitit, është koha për të marrë hak dhe më në fund për të shijuar erën dashamirëse që fryhet në ajër.

Advertisements

Afërdita në shenjën e Demit në fakt sjell fitime dhe shumë kënaqësi në fushën profesionale. Optimizmi dhe pozitiviteti që do të mbështjell Demi, do ta çojë atë të arrijë gjëra të pabesueshme. Këmbëngulja dhe sakrificat e bëra nga Demi gjatë gjithë vitit të punës do të shpërblehen me promovime të rëndësishme për ata që janë të punësuar.

Ndërsa për profesionistët e lirë do të vijnë fitime dhe bashkëpunime të rëndësishme. Ai do të ketë shumë fat edhe në fushën e dashurisë. Vera 2022 do të sjellë më në fund një shpirt binjak për ata që janë ende beqarë, ndërsa ata në çift, pas një momenti mjaft të vështirë, do të gjejnë harmoni dhe pasion.

Ndaj të lindurve në shenjën e Demit, mbetet vetëm të shijojnë një verë plot dashuri dhe shumë suksese.