Ngacmimet në rrugë ende egzistojnë në shoqërinë shqiptare dhe për këtë ka folur për JOQ ALBANIA një vajzë nga Tirana. Për mikrofonin e JOQ ajo ka thënë se shpeshherë, kur kalon në rrugë ngacmohet nga shumë persona, siç thotë ajo edhe nga burra, moshë e tretë, që janë më të vjetër se babai i saj.

Vajza shton se i është kthyer këtyre personave në disa raste dhe ngacmuesit thjesht janë larguar në heshtje.

Advertisements

Ajo ka thënë:

Të vjen zor nga vetja kur të ngacmojnë, është siklet. As mosha e babait tim, por mosha e gjyshërve të mi të hedhin disa fjalë që janë shumë… Ndodh rëndom kjo, ka pasur raste që edhe u jam kthyer dhe janë larguar në heshtje. Shikimi ka njëfarë caku dhe një farë limit, janë disa fjalë, “o çfarë pele”, etj.

Advertisements