Pamjet e mëposhtme janë nga familja Ferraj, e cila u përball me një fatkeqësi ditën e djeshme.

Ku një 38-vjeçar me emrin Vitrin Çobaj hyri në banesën e tyre gjoja për të blerë një viç, lidhi anëtarët e familjes dhe përdh unoi një vajzë 17-vjeçare me probleme të shikimit.

Advertisements

Siç shihet dhe nga pamjet e mëposhtme, familja Ferraj jeton në skamje dhe në varfëri totale. Ndërkohë që autori i ngjarjes është arrestuar nga policia.