Një shqiptar që drejtonte një fabrikë kanabisi brenda një ndërtese të rrënuar është burgosur dhe paralajmëruar se mund të deportohej pas vuajtjes së dënimit me burg.

Jorgen Bami, 26 vjeç, u arrestua duke u fshehur në ferra jashtë një ndërtese të njohur si Citadel në rrugën Snatchwood në zonën Abersychan të Pontypool.

Advertisements

I pandehuri fillimisht pretendoi se ishte viktimë e skllavërisë moderne dhe pretendoi se ishin bërë kërcënime për të vrarë familjen e tij në atdhe në Shqipëri.

Më vonë ai e braktisi këtë mbrojtje dhe nga provat e celularit rezultoi se Bami quhej “Boss” dhe u jepte këshilla kriminale të tjerëve.

Fabrika e kanabisit ishte vendosur brenda godinës së madhe të bardhë të braktisur, ku të gjitha dritaret ishin mbuluar dhe furnizimi me energji elektrike ishte anashkaluar.

Advertisements