Kur vuajmë nga një sëmundje, trupi ynë shpesh flet dhe dërgon shenja të hershme që nuk duhet t’i injorojmë. Njëri prej tyre është më poshtë.

Vendi më i zakonshëm ku një sëmundje “godet” janë thonjtë, pasi aty shfaqen ndryshimet e para dhe janë shenjë se diçka nuk shkon në trup. Sigurisht që nuk do të thotë gjithmonë se është diçka serioze, pasi shumë herë dëshmojnë për mungesë hekuri.

Advertisements

Pra, çfarë do të thotë nëse keni gropa thonjve? Kjo mund të jetë një shenjë që 3 nga 4 të sëmurë me artrit psoriatik kanë./abcnews.al