Mesohet se magnituda e ketij termeti ka qene 4.7 ne shkallen Rihter

Epiqendren e kishte ne zone e Arta, Greqi dhe me nje thellesei fokale prej 2 kilometer

Advertisements

Nuk ka ende raportime per deme ne njerez apo materiale./ Shqiperia Ime