Gjyshërit i ndaluan për Ιidhjen, çfarë ka ndodhur sot me çiftin e ‘Dua të të bëj të lumtur’

Pak kohë më parë në programin “Dua të të bëj të lumtur” u transmetua historia e ndaluar e dashurisë mes Stiljanos dhe Ersoneldës.

Advertisements

Ata ishin njohur me njëri- tjetrin që në fëmijëri e më pas ishin lidhur, por gjyshërit e Ersoneldës e kishin ndaluar atë që të vazhdonte lidhjen.

Stiljano nuk hoqi dorë nga Ersonelda dhe i propozoi për martesë në emision ndërsa familjarët e saj në prapaskenë, u a´caruan dhe t´entuan të hγnin me dh´ unë në skenë. Familjarët u shoqëruan në k0misariat ndërsa Ersonelda pranoi propozimin për martesë të Stiljanos.

Çfarë ka ndodhur sot me çiftin e të dashuruarve?

Advertisements

Gazetarja Kristina Mere tregoi se ata vazhdojnë të jenë bashkë. “Jane bashkë, janë shumë mirë. Vetëm së Ersonelda ende nuk ka folur me gjyshërit. Gjyshërit janë akoma të mërzitur që e bënë historinë e tyre publike dhe nuk pranojnë që t’i falin”, tha ajo.