Euro vijon të këmbehet në nivelin më të ulët historik të saj. Nëse para një muaji këmbehej në tregun valutor me 120 Lekë, aktualisht ka zbritur në 118 Lekë.

Rënie kanë edhe monedhat e tjera të huaja.

Advertisements

Kështu, Dollari amerikan, sot blihet me 113.2 Lekë dhe shitet me 114.2 Lekë.

Euro blihet me 118.7 Lekë dhe shitet me 119.3 Lekë.

Paundi britanik blihet me 136.8 Lekë dhe shitet me 138.5 Lekë.

Advertisements

Franga zviceriane blihet me 117.8 Lekë dhe shitet me 119 Lekë.

Dollari kanadez blihet me 87.1 Lekë dhe blihet me 88.8 Lekë.

Më poshtë po sjellim tabelën me të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja/ CNA.al