Monedha europiane dhe dollari nuk kanë pësuar ndryshime në tregun valutor.

Në tregun e këmbimit shfaqen më të “dobëta” se kurrë.

Advertisements

Nga kjo situatë duket se përfitojnë vetëm ata që kredi në Euro dhe Dollarë, ndërsa emigrantët që kthehen në këtë periudhë në Shqipëri apo bizneset që operojnë me këto monedha, janë më të dëmtuarit.

Kështu sot Dollari blihet me 116.5 dhe shitet me 117.4 lekë.

Euro blihet me 117 dhe shitet me 117.7 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane blihet me 117.9 dhe shitet me 119 lekë.

Paundi britanik blihet me 137.3 dhe shitet me 138.7 lekë.

Dollari kanadez blihet me 88 dhe shitet me 89.7 lekë./CNA.al