Euro vijon të këmbehet në nivelin më të ulët historik të saj. Sot blihet 118.7 Lekë dhe shitet 119.3 Lekë

Kështu, Dollari amerikan, sot blihet me 113.7 Lekë dhe shitet me 114.6 Lekë.

Advertisements

Paundi britanik blihet me 136.5 Lekë dhe shitet me 138 Lekë

Franga zvicerane blihet me 117.7 Lekë dhe shitet me 118.6 Lekë.

Advertisements

Dollari kanadez blihet me 87.5 Lekë dhe blihet me 89 Lekë.