Euro ndodhet në ditët e saj më të këqija. Ajo po tregtohet në tregun valutor, me 117 lekë në blerje dhe 117.8 Lekë në shitje, nën minimumin historik të saj.

Rënie drastike kanë edhe monedhat e tjera të huaja, si dollari amerikan apo edhe Paundi britanik që ka kryesuar gjithnjë.

Advertisements

Kështu, në tregun valutor ditën e sotme dollari amerikan, blihet me 116.3 Lekë dhe shitet me 117.3 Lekë.

Euro blihet me 117 Lekë dhe shitet me 117.8 Lekë.

Paundi britanik blihet me 137.6 Lekë dhe shitet me 139 Lekë.

Advertisements

Franga zviceriane blihet me 117.7 Lekë dhe shitet me 118.9 Lekë.

Dollari kanadez blihet me 88.6 Lekë dhe blihet me 90.2 Lekë.

Më poshtë po sjellim tabelën e pasqyruar të këmbimit valutor për të gjitha monedhat e huaja./CNA.al