Nuk di se çfarë emri mund t’i vini historisë që do lexoni në këtë artikull… Një mungesë totale kulture, apo një individ me logjikë jashtë çdo arsyeje…

Sipas raportimeve të banorëve të një pallati për JOQ, një burrë misterioz shkon çdo ditë për të urinuar në shkallën e tyre.

Advertisements

Këtij personi mbase i bie rruga aty çdo ditë ose ëshrë veprim që e ka kthyer në zakon dhe e bën edhe në pallate të tjera, por ajo që ësht e padikutueshne është se është një veprim tejet i shëmtuar.

Burri i cili duket në moshë të mesme nuk i ka vënë re kamerar e pallatit pas shpinës së tij të cilat e fiëmojnë teksa urinon. Të shqetësuar për këtë problem banorët shprehen se nëse “i bie në dorë do e zgjidhin situatën siç dinë ata…”

Advertisements