Një skenë groteske ka ndodhur në Sarandë.

Një majmun, që nuk dihet se si u ndodh në rrugë, ka qëlluar me shpulla disa efektivë të policië bashkiake.

Advertisements

Kanë qenë qytetarët që kanë dhënë alarmin në polici kur kanë parë një majmun që të ecë në rrugë.

Aty u është dukur si ari dhe kanë kërkuar ndërhyrjen e policisë.

Efektivët janë vënë në ndjekje të majmunit, por kafsha nuk është bindur dhe i ka qëlluar me shuplaka.

Advertisements

Është dashur ndërhyrja e efektivëve shtesë të policisë që majmuni të qetësohet dhe të rifutet në kafazin e tij.