Prej disa ditësh Tiranë dhe shumë qytetet të vendit janë përfshirë nga i nxehti afrikan, duke bërë që temperaturat të arrijnë në 39 gradë celcius, në rrethin e Korçës situata paraqitet krejt ndryshe.

Në redaksinë e Abcnews.al, ka mbërritur një video e cila tregon se fshati Rrëmbec i Maliqit është i përfshirë nga një stuhi breshëri.

Advertisements

Siç shihet edhe në vide, breshëri bie në kokrra të mëdha.