Disa turistë janë mahnitur nga bukuria e krijesave në gjirin e Vlorës, teksa ishin duke u kthyer me varkë nga një vizitë në ishullin e Sazanit.

Advertisements

Delfinët, karakteristik për këtë stinë në detin e Vlorës, kanë dhuruar spektakël përpara tyre.

Advertisements

Një familje delfinesh e cila po lundronte njëkohësisht me varkën në fjalë, ka kërcyer pak metra larg tyre Pasagjerët në varkë mes tyre dhe të huaj janë surprizuar nga kërcimet e tyre

teksa dëgjohen në videot edhe fjalët që ata shprehin duke u ndjerë te mahnitur nga bukuria e krijesave të detit.