Dollari dhe euro kanë mbetur të pandryshuara në tregun valutor.

Sot, sipas Iliria’98 një euro blihet me 118.8 dhe shitet me 119.5.

Advertisements

Dollari blihet me 113 dhe shitet me 114.3.

Paundi britanik blihet me 136.8 dhe shitet me 138.5.

Franga zviceriane blihet me 118 dhe shitet me 119.3

Advertisements

Dollari kanadez blihet me 87.2 dhe shitet 88.9./CNA.al