Alfred Curri ka përlotur të gjithë rrjetin me surprizën që i bëri të vëllait në ditën e rëndësishme të tij. Ai ka ardhur pas katër vitesh nga Franca, duke e surprizuar të vëllain dhe familjarët i veshur si “Mickey Mouse”.

Në një lidhje me Skype për “ABC e Mëngjesit”, të dy vëllezërit kanë ndarë emocionet e atij momenti tepër prekës dhe befasues.

Advertisements

“Mundohem mos ta shoh se më mbushen sytë me lot. Kisha katër vite pa ardhur në Shqipëri. Jetoj në Paris, në Francë. Nuk isha i sigurt a mund të shkoja, po flisja me tezen time. Më kishte shkuar në mendje, po nuk isha e sigurt. Kisha pasaportë të djegur dhe thash ta provoja një herë te ambasada. Ndërkohë familjes i kisha thënë që nuk kam pasaportë dhe nuk më japin leje te puna”, tha Alfredi.

“Të them të drejtën me Alfredin i kam kontaktet si vëllai me vëllain dhe kisha folur të premten. Alfredi nuk më kishte treguar se kishte një kartë franceze dhe pasaportën e kishte të djegur. Edhe thash duke e ditur sa ka vuajtur, mos të çonte dëm mundin e vetë.

Në fillim kur e pash mendova se mund të ishte ndonjë nga të afërmit, po hodha sytë përreth dhe ishin të gjithë aty. Pastaj mendova se mos e kishte bërë pronari i lokalit, se kishim njeriun tonë, derisa ky hoqi kapelen dhe mu mbushën sytë me lot”, u shpreh i vëllai./abcnews.al

Advertisements