Kishim dëgjuar më parë për ujkun e Cërrikut, ujkun e Shijakut, po edhe qyteti i Librazhdit e paska ujkun e tij, i cili pretendon se me mentalitetin e tij është 500 vjet para shqiptarëve.

Në “Box Pop” në Abc Neës, ujku i Librazhdit ka folur gjerë e gjatë për veten e tij, për cilësitë që ka, për ndryshimin që ka nga këta ujqërit e tjerë.

Advertisements

“Jam më i bukuri, vajzat më ndjekin nga pas, por unë nuk ua var. Kur shkoj në Bllok mahniten prej bukurisë dhe stilit tim.

Mbaj unaza gocash sepse jam Vip.Me këto unaza bëj magji me elektricitet. Kam një mentalitet 500 vjet para shqiptarëve. Unë i mbys të gjithë me llafe.

Unë kam qenë në Zvicër, kam qenë kudo në Europë, se si ëm duket Shqipëria, s’jam mësuar të rri pa lekë.Unë jam mësuar me makina, me femra të blloku, me bodyguard, tani përfundova kështu se më kapën në Zvicër dhe gjithë pasuria më ka mbetur atje.Shih si më shohin, kot për qejf, sa i bukur jam, shih cfarë stilesh kam, shih si rri, i bëj të tëra”, thotë ndër të tjera ujku i Librazhdit.

Advertisements

https://fb.watch/d64Zxqj8uL/