Home Lajme “Ujërat bien erë në…”, Klodiana Lala komunikon njoftimin urgjent

“Ujërat bien erë në…”, Klodiana Lala komunikon njoftimin urgjent

0
“Ujërat bien erë në…”, Klodiana Lala komunikon njoftimin urgjent

Gazetarja Klodiana Lala ka zbuluar se pas kërkesës së saj Gjykata e Posacme ka hapur dyert për median dhe publikun.

Postimi i Klodiana Lalës

Advertisements

Gjykata e Posacme, dmth gjykata elite qe sipas ligjit gjykon zyrtaret e korruptuar e te lidhur me krimin e organizuar, hapi dyert per median e publikun.

Advertisements

Kjo ndodhi pas shume perplasjesh (per kete kam dhjetra deshmitare) qe pata me kete institucion, te cilit ne fakt i kerkoja te zbatonte vetem ligjin. Asnje privilegj. KLGJ ma komunikoi zyrtarisht sot, vendimin qe mori pas ankeses dhe shqetesimit te ngritur nga ana ime.

Drejtesia duhet jo vetem te behet, por edhe te duket. Ne gjyqe me dyer te mbyllura ujerat bien ere.

Trasparence, drejtesi, llogaridhenie!