Gazetari Artan Hoxha ka ndarë në rrjetet sociale disa pamje përmes së cilëve tregon sesi tregtohen lëndët narkotike në Amsterdam. Jo vetëm kaq, por me ironi Hoxha shkruan se të gjithë ata që duan fara t’i japin porosinë sa pa dalë nga dyqani. Madje Hoxha i drejtohet edhe Ministrisë së Bujqësisë.

“Ju lutemi shume, me jepni porosine per farat e reja, sa pa dale nga dera e dyqanit…

Advertisements

Menune me listen e kultivareve dhe çmimin perkates e keni ne vitrine…

Lexojeni me kujdes dhe beni zgjedhjen e duhur…

Advertisements

Edhe “bordi i transparences” te me nise parametrat per cfare kultivari ka nevoje ministria e Bujqesise.

1)- Duhet per vaj?!!

2)-per perqendrim te larte te narkotikut??!!

3)-per kompaktesine e boçes?!!!

Nxitoni se malli i mire mbaroi”, shkruan Hoxha.