Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në kryeqytetin e Austrisë, ku eskorta e reperit Azet është sulmuar me arë zjarri.

Një qytetar, ka treguar se ngjarja ka ndodhur në mbrëmjen e organizuar të shtunën në një klub nate.

Advertisements

Sipas tij, shkak i këtij sulmi ka qenë pagesa pasi që eskorta e artistit

Azet kanë pritur që të ketë më shumë njerëz në mbrëmjen e organizuar dhe si pasojë e mos ardhjes së njerëzve ai thotë se sigurimi i tij është kapur me sigurimin e klubit.

Video

Advertisements

Ndërkohë, aktualisht me rastin është duke u marr policia e Vjenës.