Çun Lajçi është një aktor, poet dhe këngëtar rapsodik shumë i njohur dhe i dashur kudo në trojet shqiptare. Se bashku me te tjeret, ai i perket brezit qe shenuan teatrin duke e bere nje art fisnik dhe me nje mision te madh.Ai, gjithsesi, mbetet njeri nga aktoret me te gjithanshem dhe me te adhuruar nga dashmairet e ketij arti suprem. Cuni i skenes dikur, tashme eshte bere nje Orfe i kesaj skene.
Ai di gjithmonë të si të tërheq vëmendjen qoftë përmes statuseve që ngjallin debat qoftë përmes veprimeve të ndryshme që bën, sic është ky i fundit.
Së fundmi një foto e tij e futur në një v arr po bën xhiron e rrjeteve sociale dhe ka marrë komente të shumta, ku pjesa më e madhe janë kritika.Nuk dihet arsyeja pse ai e ka bërë këtë gjë, ndoshta mund të jetë rol për ndonjë film, por kjo foto nuk është pëlqyer nga pjesa më e madhe e publikut.Gjithsesi, Çun Lajçi mbetet një artist i madh shqiptar dhe ne i urojmë jetë sa më të gjatë dhe të ketë shëndet. REspekte për artistat si ai.