Euro sërish shënon rënie ne tregun valutor.

Në tregun valutor, dollari sot këmbehet në blerje me 113 Lekë dhe në shitje 114.2 Lekë.

Advertisements

Euro këmbehet në blerje me 119.7 Lekë dhe në shitje me 120.5 Lekë.

Paundi britanik sot këmbehet me 140.2 Lekë në shitje dhe 141.5 Lekë në blerje.

Franga zvicerane këmbehet me 115.8 Lekë në blerje dhe 116.9 Lekë në shitje.

Advertisements

Dollari kanadez këmbehet me 87.7 Lekë në blerje dhe 89.2 Lekë në shitje.

Më poshtë po sjellim të dhënat e kursit të këmbimit për të gjitha monedhat e huaja./ CNA.al