Euro sërish shënon rënie ne tregun valutor, ndërsa dollari ka një rritje të lehtë.

Në tregun valutor, dollari sot këmbehet në blerje me 114 Lekë dhe në shitje 115 Lekë.

Advertisements

Euro këmbehet në blerje me 120 Lekë dhe në shitje me 120.7 Lekë.

Paundi britanik sot këmbehet me 140.8 Lekë në shitje dhe 142 Lekë në blerje.

Franga zvicerane këmbehet me 114.4 Lekë në blerje dhe 116.3 Lekë në shitje.

Advertisements

Dollari kanadez këmbehet me 88.4 Lekë në blerje dhe 90 Lekë në shitje.

Më poshtë po sjellim të dhënat e kursit të këmbimit për të gjitha monedhat e huaja./ CNA.al