Monedhat e huaja vijnë me një rënie pikiatë sot, krahasuar me një ditë më parë

Në tregun valutor, dollari sot këmbehet në blerje me 113.7 Lekë dhe në shitje 114.7 Lekë.

Advertisements

Euro këmbehet në blerje me 120.1 Lekë dhe në shitje me 120.8 Lekë.

Paundi britanik sot këmbehet me 141.5 Lekë në shitje dhe 143 Lekë në blerje.

Advertisements

Franga zvicerane këmbehet me 114 Lekë në blerje dhe 115 Lekë në shitje.

Dollari kanadez këmbehet me 88.2 Lekë në blerje dhe 89.4 Lekë në shitje.

Më poshtë po sjellim të dhënat e kursit të këmbimit për të gjitha monedhat e huaja.