Trinomi Donald-Bora-Atdhe sërish është vendosur në qendër të mediave online, nga njëra anë për shkak të festës së stilistit Valdrin Sahitit dhe nga ana tjetër prej postimit në Instagram të bërë nga vetë Atdheu.Gjatë programit në Abc e Pasdites me Ermal Peçin ai sqaroi se ishte i lidhur dhe se postimi nuk ishte aspak për moderatoren Bora Zemanin.Madje nënvizoi se, nëse lajmet që qarkullojnë janë të vërteta, del ajo që ai ka thënë më herë për një ribashkim të tyren.

“Bëhet nami dhe e marrin për persona të tjerë. Po tash unë jam në lidhje unë me dikë tjetër, prandaj e vura një story tjetër shumë më përparadhe mua më ka shku mesazhi aty ku dua unë. Është Instagrami im, bëj ca të dua.

Advertisements

”Ai shtoi se nuk ka aspak lidhje me Borën dhe Donaldin: “Unë jam i vetmi që e kam parashikuar që do ndodhë, dhe nëse janë bashkuar, është tu m’ardhë mirë. E kam dit që Beatrix është viktima”.Historia e Donaldit dhe Borës mesa duekt do vazhdojë të jetë objekt bisedash në tavolinat e bareve por edhe të studiove televizive dhe personazheve të ndryshëm që japin mendimin e tyre për dicka që nuk iu përket dhe nuk i lidh fare.