Aktori Romeo Veshaj është aksidentuar. Ngjarja ka ndodhur në Tiranë, por nuk dihet ende me saktësi aksi rrugor.

JOQAlbania ka publikuar disa foto ku Romeo shihet teksa qëndron tek dera e auto-ambulancës. Në tokë shihet një motor dhe një makinë e ndaluar.

Advertisements

Nuk dihet nëse aktori Veshaj ka qenë shkaktar apo i dëmtuar në këtë aksident.

Ai shihet pranë dyerve të hapura të ambulancës, ndërkohë që një mjek e mban nga krahu.

Advertisements