Gazetari Artan Hoxha shkruan për dëshminë para prokurorëve federalë, dhënë këtë të martë në Belgjikë. Ai thotë se është marrë në pyetje për 4 orë për çështjen e “Toyota Yaris”.

Mirëpo, Hoxha tregohet i rezervuar për ato që ka thënë para prokurorëve belgë, duke shkruar “se ç’u tha dhe se ç’u be aty brenda, as degjova gje dhe as mbaj mend gje…po fare, fare.”

Advertisements

Shënimi i gazetarit Artan Hoxha:

Ne zyrat qendrore te Policise Gjyqesore Federale te Belgjikes… Me priten mire mor vellezer, gjynah te qahem. Nga zyrat prej xhami te oficereve federale belg, Brukseli kishte nje pamje fantastike…

Kater ore brenda me federalet, per çeshtjen “Toyota Yaris”. Por se ç’u tha dhe se ç’u be aty brenda, as degjova gje dhe as mbaj mend gje…po fare, fare. Kaq kisha….

Advertisements

Edhe keta federalet e Brukselit kisha mangut, se nuk me dalin prokuroret e SPAK-ut, apo prokurorite e rretheve gjyqesore te Shqiperise!!!! Gjithsesi, me duket se me mire do te behet…