Në rrj etet sociaIe po qarkullojnë pamje të dëmeve materiale që ka krijuar t ërmeti i f uqishëm që ra mbrëmjen e të premtes në Bosnje-Hercegovinë dhe u ndje në disa vende të Ballkanit, përfshi edhe ShqipërinëAshtu siç duket edhe nga pamjet e filmuara nga vetë qytetarët, njerëzit kanë dalë në rrugë ndërsa tjegullat dhe tullat kanë rënë nga Iëkundjet e forta. T ërmeti u ndje në Serbi, Kroaci në Mal të Zi e deri në Shqipëri.

T ërmeti ka qenë aq i f uqishëm, që sipas qytetarëve që j etojnë në katet e sipërme të ndërtesave për gati një minutë objektet gati po binin mbi ta.

Advertisements

Madje sipas r aportimeve të fundit dhe videove të shp ërndara nga qytetarët në Tw itter, konkretisht në qytetin Mostar të Bosnje-Hercegovinës tullat kanë rënë nga ndërtesat.