Si është të jesh mashkull e të flesh në një shtrat me dy binjake? Motrat që ndajnë të njëjtin burrën duan të …

Kjo është historia e Anna dhe Lucy De Cinque, të cilat jetojnë me të fejuarin e tyre të përbashkët, Ben Byrne.

Por jo vetëm kaq, pasi 35-vjeçaret po përpiqen që të ngelin shtatzënë njëkohësisht. Binjaket kanë 11 vjet me Ben dhe flenë të gjithë në një shtrat të madh natën.

Anna dhe Lucy, nga Perth, Australi, ndajnë të gjithë momentin e tyre intim me të, duke u fejuar në një, um, tre vitin e kaluar. Dhe tani ata kanë zbuluar se po përpiqen të kenë fëmijë me të.

Anna dhe Lucy nga Perth, Australi, ndajnë të gjitha momentet e tyre intime me të, e tani kanë zbuluar se po përpiqen që të kenë edhe fëmijë me të. Deri më tani, asnjëra prej tyre nuk ka ngelur shtatzënë, por binjaket preferojnë që të mbeten të dyja njëherësh ose asnjëra.

Sipas “The Sun”, 35-vjeçaret kanë bërë teste shtatzënie në të njëjtën kohë dhe përgjigja ishte për të dyja negative. Duke u filmuar për “Extreme Sisters të TLC”, Anna tha: “Ne kurrë nuk kemi bërë një test shtatzënie më parë. Është vërtet magjike se si një shkop mund të konfirmojë se jeni shtatzënë”.

“Ne jemi 35 vjeç. Ne kemi vendosur që duam fëmijë tani”, tha Anna.

Ndërsa Lucy shtoi: “Ne duhet të kemi fëmijë në të njëjtën kohë”.

Binjaket pranuan se ishin nervoze kur prisnin përgjigjen e testit, pasi njëra mund të ishte në pritje të ëmbël dhe tjetra jo.