Një sherr brenda një familje shqiptare në Kosovë është përshkallëzuar deri në përdorimin e thikës.

Policia ka bërë me dije se dhëndri dhe vjehrri kanë

Advertisements

sulmuar njëri tjetrin me thikë duke i shkaktuar lëndime trupore.

Të dy ata janë arrestuar nga policia ku tashmë do të

Advertisements

merren në pyetje për të zbardhur rrethanat e plota të kësaj ngjarje.