Në tregun valutor nuk ka asnjë ndryshim nga një ditë më parë. Si në shitje edhe në blerje monedhat e huaja këmbehen me Lekun me të njëjtat vlera që u këmbyen të premten.

Advertisements

Në tregun valutor ditën e sotme dollari amerikan, blihet me 107.9 Lekë dhe shitet me 113.9 Lekë.

Euro blihet me 119 Lekë dhe shitet me 125 Lekë.

Advertisements

Paundi britanik blihet me 140.5 Lekë dhe shitet me 146.5 Lekë.

Franga zviceriane blihet me 112.8 Lekë dhe shitet me 118.8 Lekë.

Dollari kanadez blihet me 85.4 Lekë dhe blihet me 91.4 Lekë.

Më poshtë po sjellim tabelën e këmbimit valutor sipas Credins Bank./ CNA.al