Pas vd.ekjes së nënës së saj të moshuar, çdo javë shkonte në va.rreza për të vendosur lule mbi v.arrin e saj.

Por rast pas rasti i bënte përshtypje një detaj, lulet zhd.ukeshin gjithmonë.

Advertisements

Kështu ajo mendoi të vinte një kamerë për të zbuluar se kush ishte hajduti.

Ajo pa se një vajzë vidhte me shpejtësi lulet e v.arrit të nënës së saj, pa prekur ato ngjitur.

Tashmë gruaja është vënë në kërkim të vajzës hajdute, dhe po tenton të zbulojë motivin që e shtyn të vjedhë lulet.

Advertisements