Home Lajme LAJMI FUNDIT/Zjarr pranë SPAK në Tiranë

LAJMI FUNDIT/Zjarr pranë SPAK në Tiranë

0
LAJMI FUNDIT/Zjarr pranë SPAK në Tiranë

Flakët e zjarrit kanë përfshirë disa kosha mbeturinash para Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

Nga pamjet shikojmë se flakët janë pranë murit të SPAK ndërkohë deri më tani nuk shikohet asnjë zjarrfikëse për të vënë nën kontroll situatën.

Advertisements

Advertisements