Gázetari Artan Hòxha ka írònízuar dèklaratën e krýemínistrit Rama për mosmbájtjen e premtimit për dèrgímin e satelitëve në hápësirë.

“Meqe Florian Binaj íku nga Portokallia dhe nuk po e ímíton me Edi Ramen, me duket se ka nísùr Edi Rama dora vete, te ímítoj Florian Binajn…”, shkrùan Hòxha.

Advertisements

“A jeni me lehte tani???!!!

Me tej ai shtòn se çunat” e hásháshít, atij te vertetit jo ai qe prèsím te lègalízòhet, ishin trèmbur nga kjo puna e mònitorimit te tèrritòrit nga sátelitet e Rames, por tashme mùnd te vázhdojne te qete fùsháten e mbjèlljes.

Nga vjeshta, kur te kène mbáruar te kòrrat e “bèreqètit”, dhe te kemi sígùruar pa firo “záirene” e zgjèdhjève te ardhshme, sátelitet do t’i ngrèjme ne strátosfère, per te gjùrmuar kemba kembes nga drèqín po bèjne “kèrdine”, ata “ùjqèrit” pa dhèmbe qe ftòn Arian Çani.

Advertisements

Ajo shprèhja e plákave, “te rènte rrùfèja ballit”, tani do kthèhet ne, “ te rènte sateliti ne koke”, shkruan gazetari i njòhur Artan Hòxha.