Bruno Shemsho vendosi t’i bënte një rreng Anës, i ftuar në “Glamour Zone”. Ai e mori në telefon dhe i tha se dëshiron të ndahet nga ajo. Bruno i tha Anës se është kthyer me ish të dashurën.

Ajo nuk është përmbajtur gjatë telefonatës së tyre, duke i thënë Brunos ‘të plaçin damarët e trurit’ si dhe ‘të rëntë damllaja.’ Por shumë shpejt e kuptoi që ishte shaka dhe Bruno ndonëse u mundua nuk e zgjati dot rrengun.

Advertisements

Bruno: Jam në një moment shumë kritik tani dhe doja të thoja që ne të dy duhet të ndahemi

Ana: Ty t’plaçin damarët e trurit, me mua e gjete të bësh kështu shakash?

Advertisements

Bruno: Po flas seriozisht

Ana: Të njoh kur e ke seriozisht dhe kur je me shaka

Bruno: Jam kthyer me ishin

Ana: Më plasi b*tha me kë je kthyer ti. E di që je duke u tallur

Bruno: I erdhi fundi, pse s’më merr seriozisht?

Ana: Sepse po ta kishe seriozisht nuk do më merrje në telefon.