Kërkimi për makinën më të shëmtuar të të gjitha kohërave mund t’ju çojë në fusha që nuk do t’i prisnit kurrë, duke përfshirë kulturën, inxhinierinë dhe artin.

Ekziston gjithashtu një mister: çfarë mund të shpjegojë mendimin e stilistëve që krijuan një pamje si furgoni Chevy Lumina?

Advertisements

Sado e shëmtuar të jetë, Lumina nuk e bëri prerjen kur Paneli Estetik i Globe Drive u ul për të krijuar një listë të 10 makinave më të shëmtuara të të gjitha kohërave. Ishin me dhjetëra kandidatë potencialë.

1. AZTEK PONTIAK

Advertisements

2. CITROËN AMI

3. AMC PACER

4. AMC GREMLIN

5. FIAT MULTIPLA

6. NISSAN CUBE

7. VENOM LAMBORGHINI

8. SUZUKI X-90

9. NISSAN JUKE

10. TATRA 603