Një lajm i trishtë vjen nga Kosova, ku bëhet me dije se ka vdekur
ish-kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova.

Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësja e LDK-së, Sibel Halimi.

Advertisements

“Po, është e vërtetë. Ka vdekur sot”, ka thënë Halimi.

Rugova ka vdekur në moshën 65-vjeçare. Rugova ka pasur një karrierë të gjatë dhe pozicione të larta drejtuese në politikë.

Advertisements