Puntata e sotme e Për’puthen solli shumë surpriza për konkurrentët nga nënat e tyre. Një ndër më të veçantat ishte surpriza që nëna e sëmurë i bëri Bledit.

Advertisements

Ajo tregoi se nuk e kishte të lehtë largimin e Bledit nga shtëpia, pasi ka merak për të. Pas videos së mamasë së tij Bledi shpërtheu në lot por kjo video preku edhe konkurentët e tjerë.

Lidhja që ka me mamanë është shumë e fortë dhe Bledi e ka treguar në bisedimet që janë bërë në studio.

Advertisements

Surprizë nuk mori vetëm Bledi por edhe konkurentët e tjerë të cilat sollën shumë emocione në studio.