Në Bashkinë e Shkodrës janë numëruar 107 nga 250 qendra votimi në total, ku kandidati i koalicionit Berisha-Meta, Bardh Spahia kryeson me 8928 vota, 44%.

E dyta Majlinda Angoni me 8050vota, ose 39%. Xhemal Bushati i Lulzim Bashës 3327 vota, gati 16.5% të votave.

Advertisements

Vihet re në Shkodër një rritje me mbi 16% të Partisë Socialiste, ndërsa Partia Demokratike ka rënë 30%, ndërsa LSI dhe Berisha kanë një rritje me 33%.

Duket qartë që votat e Partisë Demokratike kanë kaluar te Berisha.

Advertisements