Melisa dhe Andi, janë çifti qe u njohën në Përputhen, por u lidhën jasht saj, ose fshehtas. Por qëkur lidhja e tyre u bë publike, dyshja dukeshin si çifti perfekt dhe dedikimet e ndjera të dashurisë nuk ishin të rrala.

Por një status i fundit i Melisës konfirmon ndarjen nga Andi.

Advertisements

“E penduar deri në pikë të fundit! U kry”, shkruan ajo.

Advertisements