Përdhu nim, abu zim psikologjik dhe rr ahje. Neglizhencë dhe dëshpërim. Dëshpërim dhe tradhti.

Fjalët janë të varfëra për të përshkruar ma kthin e abu zimit b rutal se k sual që një vajzë 12-vjeçare jetoi në Selanik për dy vjet të tëra.

Advertisements

Një histori h orror që nuk shkon në mendjen e njeriut, pasi një nga personat përgjegjës për tragjedinë e përjetuar nga e mitura është vetë nëna e saj.

Ajo, sipas të dhënave të dosjes përkatëse të zbuluar nga “Thema”, e ka lënë të a buzohej për shuma të vogla parash.

Sipas mediave helene, mësohet se ajo e çoi vajzën vetë te dera e përdhunuesit të saj dhe mbylli në dhomën e gjumit. Rastet e abuzimit kanë qenë të përsëritura për më shumë se 2 vite.

Advertisements

Nëna e vajzës, i riu që e përdhunoi, tashmë 27 vjeç, nëna e tij dhe partneri i saj u ulën në bankën e Gjykatës së Apelit.

Gjyqtarët dhe juristët e dënuan nënën me 15 vjet burg. Edhe sot e kësaj dite kjo grua, nënë e një djali tjetër, qëndron në burg duke vuajtur dënimin. 27-vjeçari, i cili dhunoi fëmijën për dy vite, u dënua me 11 vjet burg, ndërsa në shkallë të parë u dënua me 19 vjet, si dhe 60 mijë euro gjobë.

Kronika e t merrit Sipas shkresave të lëndës, makthi për vajzën e mitur filloi në shtator të vitit 2016, kur nëna e saj, e cila ishte shoqe me 23-vjeçarin e atëhershëm dhe familjarët e tij, vendosi t’i shtonte vizitat në shtëpi e tyre.

Ajo ishte shoqe me nënën e të riut dhe partneren e këtij të fundit. Megjithatë, deri atëherë, marrëdhënia e tyre ishte pothuajse formale. Megjithatë, kur vajza e saj u bë 12 vjeç, e akuzuara, e cila shpesh përdorte pranga ndaj fëmijës së saj, “ndryshoi natyrën e vizitave të saj” .

Nënat kanë rënë dakord me njëra tjetrën që dy të rinjtë të kryenin marrëdhënie se k suale, ku sipas dëshmisë së tyre, djali të burrërohej dhe nëna e vajzës të merrte paratë.

Fëmija kundër dëshirës së tij dhe gjithmonë nën kë rcënimet dhe shoqërimin e nënës së tij ka shkuar në shtëpinë e përdh unuesit të saj, nga fillimi i shtatorit 2016 deri në qershor 2018.

Vajza sot 18 vjeçe dëshmon se e ëma e vishte si grua dhe e çonte thuajse çdo ditë tek shtëpia ku përdh unohej nga i riu.

“Më vishte takat, më debilonte dhe shkonim atje, unë nuk doja, qaja aq shumë”-tha vajza në polici.