Në tregun valutor ditën e sotme dollari amerikan, blihet me 107.9 Lekë dhe shitet me 113.9 Lekë.

Euro blihet me 120.5 Lekë dhe shitet me 126.5 Lekë.

Advertisements

Paundi britanik blihet me 143.2 Lekë dhe shitet me 149.2 Lekë.

Franga zviceriane blihet me 114.8 Lekë dhe shitet me 120.8 Lekë. Dollari kanadez blihet me 85 Lekë dhe blihet me 91 Lekë.

Më poshtë po sjellim tabelën e këmbimit valutor sipas Credins Bank./CNA.al

Advertisements