TIRANË– Qytetarët kanë zgjedhur të vijnë në mënyra të ndryshme në protestën e sotme përballë Kryeministrisë.

Në videon e siguruar nga Dosja.al shihet se një prej tyre ka zgjedhur të vijë me triçikël.

Advertisements

Përpara, ai mban dhe një boks volumi që zëri i qytetarëve të dëgjohet më shumë.