Vijon procesi i numërimit të votave edhe në Bashkinë e Durrësit.

Kandidatja e PS, Emirjana Sako ka siguruar më së shumti vota, ndjekur nga kandidati i Shtëpisë së Lirisë, Ardian Muka dhe ai i PD, Luan Hoti.

Advertisements

Rezultati:

Emirjana Sako PS – 17194

Ardian Muka SHL – 8693

Advertisements

Luan Hoti PD – 4185