Prej dy javësh, ushtria e Vladimir Putin ka shkatërruar shumë qytete dhe ka vr arë civilë ukrainas.

Sulme të tjera pati edhe të martën. Në veri-lindje të Ukrainës, pati një sulm ajror në qytetin e Sumy.

Advertisements

Si rezultat i bombardimeve, të paktën 18 persona u v ranë ndërkohë që disa burime thonë 21.

Artem Pryimenko, 16-vjeçari kampion ukrainas i arteve marciale, vdiq gjithashtu, së bashku me familjen e tij, duke përfshirë dy vëllezërit e tij më të vegjël.

Advertisements