Vijon numërimi i votave në 4 Bashki, Shkodër, Durrës, Lushnje dhe Dibër.

Deri më tani kandidatët e Partisë Socialiste po kryesojnë, ndërsa në Shkodër i pari deri më tani mban vendin Bardh Spahia i “Shtëpisë së Lirisë”

Advertisements

Kujtojmë më herët është shpallur edhe fituesi i Bashkisë së Vorës, Blerim Shera i Partisë Socialiste, gjithashtu PS ka fituar edhe Bashkinë e Rrogozhinës me Edison Memollën.

REZULTATET

Bashkia Shkodër:

Advertisements

Majlinda Angoni 10541 PS

Bardh Spahia 11843 Shtëpia e Lirisë

Xhemal Bushati 4165 PD

Bashkia Durrës:

Emiriana Sako 18621 PS

Ardian Muka 9237 Shtëpia e Lirisë

Luan Hoti 4371 PD

Bashkia Rrogozhinë:

Edison Memolla 8438 PS

Hekuran Xhani 1550 Shtëpia e Lirisë

Ferdinand Saraçi 1966 PD

Bashkia Lushnje:

Eriselda Sefa 16034 PS

Elton Bano 8720 Shtëpia e Lirisë

Indrit Sefa 2948 PD

Bashkia Dibër:

Rahim Spahiu 7086 PS

Premtim Kryemadhi 2177 Shtëpia e Lirisë

Luan Haka 1798 PD

Dritan Torba 39 LRE