Përveç pjesës politike Kreshnik Spahiu hodhi aludime edhe në shëndetin mendor të Lulzim Bashës.

Deklarata e Lulzim Bashës se ‘unë nuk kam humbur vetëm kam fituar’, pavarësisht pesë humbjeve radhazi, bëri që analisti Spahiu të arrijë në përfundimin se ai ka probleme psiqike.

Advertisements

Ai theksoi se vetëm një person me probleme psiqike mund të bëjë deklarata se nuk ka humbur edhe pse në të pestën herë radhazi.

“Është një njeri i dështuar dhe unë që e njoh personalisht nga afër vë në dyshim intelektin e tij.

Advertisements

Ai ka probleme serioze, vetëm një njeri me probleme psiqike mund të dali pas pesë humbjesh dhe të thotë se unë nuk kam humbur por vetëm kam fituar”, shtoi më tej Spahiu.